Stone Cold Steve Austin относно възможен мач


Феновете винаги са искали още един мач от Stone Cold Steve Austin, но WWE Hall of Famer гледа реалистично на това, че е приключил с изявите си на ринга. След като вече местоположенията на WrestleMania 31 и WrestleMania 32 са потвърдени, Тексаската Гърмяща змия знае, че никога не трябва да казва 'никога' в професионалния кеч.


''Запазвам правото си да имам такъв мач, ако пожелая - да кажем, в Далас, Тексас където ще се проведе WrestleMania 32. Сега, WrestleMania 31 ще бъде точно до моята къща. Тогава това може да се случи, но не смятам. ''

Звучи така сякаш ако Austin се бие отново, то времето и мястото трябва да са перфектни. WrestleMania 31 ще се проведе на Levi's Stadium в Калифорния и WrestleMania 32 на AT&T Stadium в Тексас. Този стадион е побирал до 105 000 човека, което ще позволи на WWE да счупи рекорда си по посещаемост.

Austin последно взе участие в откриването на WrestleMania XXX. Той сподели ринга и много спомени с The Rock и Hulk Hogan, с което откри най-големият турнир на WWE.

Коментари
#1 dwayne_johnson на August 25 2014 09:39:22
Супер ще е ако направи още един мач!Bananna
#2 The-Legend-Killer на August 25 2014 13:48:50
Искам Да Гледам тройна заплаха за титлата на федерацията Ледения vs Скалата vs Кърт Енгъл направо ще се накефя на макс ако стане този мач
#3 Rollman_Reis_Seth_Trollins на August 25 2014 18:39:20
Той иска мач с/у CM Punk и това предполагам че един ден ще се случи Smile
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки