Разговори межде Kurt Angle и WWE


Бившият WWE и TNA световен шампион Kurt Angle скоро се е свързал с Triple H и Vince McMahon относно възможно завръщане в WWE, където той започна своята професионална кеч кариера.


Angle първо е говорил с Triple H, но явно е бил отрязан. След това е решил да се обади на Vince McMahon, който пък е казал, че Triple H взима решенията за суперзвездите. Това доста е ядосало Triple H понеже Angle е пренебрегнал неговото решение.

В сряда бе отбелязано, че в скорошно интервю Kurt е казал, че договорът му с TNA изтича на 21ви Септември и обмисля завръщане в WWE. Angle смята, че вратата винаги е отворена, но е споделил, че повече никога няма да работи на пълно работно време.

Коментари
#1 Miz_Swagger_Fan на August 21 2014 23:21:34
ДА СЕ ВРЪЩАААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#2 ViperslaV на August 21 2014 23:30:57
Да идват легендите да спасяват положението!
#3 The Stone Cold Vipers на August 21 2014 23:58:10
Ще е страхотно, ако се забърне. Той е един от любимите ми кечисти. Супер атлетичен, винаги дава 200% от себе си на ринга и ни предоставя невероятни мачове всеки път. Но феновете сега няма дори да го помнят , само знаят Рейнс ,Браян и Сина. Но за феновете на истинския кеч ще бъде удоволствие да е обратно , може дори и да вземе титлите от Леснар.Smile
#4 dan4oka на August 22 2014 00:44:45
Да се завръща че TNA ни зеха кечистите Cool
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки