Снимка на Triple H с новия WWE World Champion

Triple H е постнал снимка в профила си в социалната мрежа Instagram, след турнира SummerSlam, на която той е с новия WWE World Champion The Beast Brock Lesnar и неговия мениджър Paul Heyamn веднага след победата на Lesnar над John Cena на SummerSlam.Ето какво пише под снимката:

''Обичам го, беше добър план, да работим заедно...#TheAuthority #WWE #SummerSlam''.

Коментари
#1 christian_boy на August 18 2014 17:03:13
fapfapfapchikia Това вече ми е любимият турнирBeeraDance
#2 one-77 на August 18 2014 17:24:22
Сигурно ще започнат с комбо за най-дълго държана титла (поне 3000 дни ми се дава отгоре). Междувременно, понеже Брок е "много голям", няма да го виждаме в действие между турнирите, а на самите турнири ще редуват Сина, Рейнс, Браян и в краен случай Русев. Очакват ни най-скучните години на WWE. Честито на тези, които си пожелаха Леснър!
#3 WRF на August 18 2014 17:39:44
@one-77 #2: Правилно!
#4 THE ROCK на August 18 2014 18:59:45
Скучни години? Нима до сега беше интересно? Сина да ми бие всеки път като Попай моряка и за 10 години да е 15 пъти шампион...По-скучно от това няма. WWE взеха много смело решение и трябва да бъдат поздравени за това. Lesnar ще се появява на по 2 RAWа в месеца и на турнири. През останалото време Paul Heyman ще си върши работата - аз нямам против да го сулшам в продължение на цяла година, защото той е от малкото останали Богове на микрофона. Леснар прекрати серията и логично беше да смаже Сина и да е шампион поне 4-5 месеца, а защо не да изкара и до Манията и там да загуби от някой от по-младите или пък някой от старата школа Голдбърг, Скалата? Това беше правилното решение, защото на всички им писна от Сина. WWE е в добри ръце с хора като Амброуз, Рейнс, Брей Уаят, Ролинс, Хиксовете, Стефани, Хейман и им трябва чудовие-шампион като Леснар. Стига смешни фланелки и суперменски истории.
#5 Moneymaker на August 18 2014 20:06:23
Не казвайте голяма дума.Винаги от WWE могат да променят плановете в последния момент и да ни изненадат било то приятно, или неприятно.Снощи го доказаха за което едно голямо евала.До момента Wrestlemania и SummerSlam са спектакълите тази година.
#6 one-77 на August 18 2014 20:41:47
@The Rock проблемът не е в Сина. Няма две мнения по въпроса, че му е време да се махне за дълго време. Но осъзнаваш, че Брок трябва да се прежали да я изгуби титлата, нали? Голдбърг е непотвърден, за Скалата шансът е малък, а за младоците шансът е още по-малък. Може би трябва да завъртят нещата със самия HHH, защото аз друг изход не виждам. Не и след като се грижат така старателно образи като Кейн, Райбек и Биг Шоу да деградират.
#7 THE ROCK на August 18 2014 21:38:50
@one-77 #6: Да, съгласен съм с това което казваш. Е, ще трябва да се прежали, няма как. Изключвам това, че Скалата ми е любим кечист, но мисля че той ще бъде човека за WrestleMania 31, който ще вземе титлата от Леснар. Този мач се гласеше за предната Мания, но не се случи. От гледна точка на реклама, The Rock vs Brock е най-печелившия мач, който WWE могат да направят. Парите ще валят тогава, доколкото знам и Vince е твърдо ЗА този мач. Стига графикът с филмите да не попречи. HHH вече се би с Леснар, но от друга страна тази идея също ми харесва: HHH, с помощта на това че е вече The Authority да вземе титлата от Леснар, макар че здравословното му състояние ще е много застрашено от такъв мач.
#8 The-Legend-Killer на August 18 2014 23:30:23
HHH е моят шампион от както гледам кеч макар че имам и други любими кечисти не знам има нещо Не вярвам Просто ей така да стане шампион Брок Леснър това е ще е тъпо да се появява по 2 пъти във raw и то както някой казват до Кечмания това ще е голяма простотия според мен
#9 thexspecial на August 19 2014 09:47:31
Поне да го гледаме по 1 път в месеца да се бие поне 1 път в RAW , защото ще е тъпо да гледаме WWE World Champion да се бие само на турнирите .. все пак .. иначе много се радвам как завърши турнира , той ми е любимият турнир и винаги ще си остане , наистина вече трябваше нещо ново , стига със този Сина , време е за нещо по-ново.
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки