Sheamus за предполагаемата си роля на Darth Vader и още

Sheamus е дал интервю за AusGamers.com в което е говорил за WWE 2K15,  докато е бил в Австралия наскоро. По-долу са няколко акценти:

Какво следва за него:
"Каква е следващата стъпка за мен? Ами това е интересна година за мен. Върнах се от травма на Royal Rumble в началото на годината, имах някои възходи и падения. Надявах се за по-добра възможност на WrestleMania, но все пак бях в Andre Giant Memorial Battle Royal, беше много забавно, но това не е моя идеален мач за WrestleMania. Трудно е да се каже какво следва. Бил съм в няколко различни ситуации, двойка различни сюжетни линии, няколко страхотни двубои с Крисчън. Искам да работя с Cesaro, обичам да съм на ринга с него. Нашите стилове си подхождат перфектно, но не съм сигурен каква ще е следващата стъпка. Предполагам, че ще трябва да изчакаме до след SummerSlam, за да видим как ще се наредят картите".

За уволнението на Alberto Del Rio от WWE:
"Мисля, че терминът отстранен е по-добре. Аз наистина не знам нищо за него, така че не мога да коментирам това. Аз гледам себе си, но все пак при доста обстоятелства Del Rio е бил мой любимец. не знам нищо."

За слуховете, че той ще играе Darth Vader в Star Wars:
"Аз не съм подхранвал нищо. Никога не съм казал, че ще бъдa Darth Vader. Никога не съм казвал някой от тези неща. Вестниците и медиите го казват. Аз просто казах, че ще бъда на западния бряг на Ирландия, където ще се проведат снимките на филма за да се забавлявам."

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки