Кого е шамаросал Alberto Del Rio?


Според източници в WWE, човекът, който стои зад поста ''мениджър на социалните медии в WWE'' се казва Cody Barbierri. Уволнението на Del Rio се дължи на конфронтация зад кулисите, която е довела до това Alberto Del Rio да шамароса Barbierri.

Историята е, че Cody Barbierri е бил помолен да избърше чинията си, след като е хапнал в кетъринг залата. Твърди се, че той се е пошегувал, че това е работа на Del Rio (да бърше чиниите), което може да се възприеме като расистко изказване относно мексиканците. Del Rio е бил информиран за коментара и е потърсил обяснение. Cody Barbierri обаче не се е извинил за своята шега и само се усмихнал. Del Rio се ядосал и го е шамаросал. 

Междувременно, WWE написа в Twitter следното относно ситуацията:


''VivaDelRio 
is responsible for his own actions. If you’re angry at anyone, be angry at Alberto.''

There’s no excuse for a pro athlete not to conduct themselves in a professional manner.

''Alberto Del Rio е отговорен за собствените си действия. Ако сте ядосани на някого, то това трябва да е Del Rio.''


''Няма извинение за това професионален атлет да се държи непрофесионално.''

Припомняме, че Alberto Del Rio бе освободен от WWE преди 2 дена заради ''непрофесионално поведение.'' В резултат на това, той няма право да се бие в продължение на 90 дена за която и да е компания. Това е в следствие на специална клауза в договора му, която присъства в договорите на всички WWE таланти.

Коментари
#1 one-77 на August 09 2014 21:44:48
Няма "CM Punk", няма "Yes"! От понеделник ще се скандира Дел Рио. Алберто си е постъпил както трябва. Шамар даже му е малко. Не прави чест и на WWE, че са се застъпили за този Коуди. Естествено, ако всичко това е наистина вярно.
#2 christian_boy на August 09 2014 23:12:12
Добре,и аз съм рас.ст към някой определени индивиди и социални групи,но това е най-тъпото нещо,което може да каже,защо за бога му е да се заяжда с Дел Рио!?Естествено като всеки мъж Алберто се е защитил и с това и неговата раса,тоя Барбиери явно е доста тъп тип щом се заяжда и подиграва без никаква причина.А не мен ми е интересно кой ли му е казал на Дел Рио,защото каквото и да е,е малко женско веднага да дотърчи до "Аристроката" и да изпорти какво е чул..виновен е Барбиери,той трябва да бъде наказанAngry
#3 The Viper451 на August 10 2014 08:54:42
WWE толкова ли са тъпи да уволнят Дел Рио само защото е ударил оня боклук,който е виновен за всичко.Защо му е да обижда Дел Рио без причина,той какво очакваше.Дел Рио трябваше да го пребие а не да го удари Stile chair . Дано след 90 дена пак се завърне но малко е вероятно :S
#4 dan4oka на August 12 2014 02:15:11
Дел Рио е постъпил както трябва
Ако аз бях на мястото на Дел Рио
щях да хвърля оня сопол по стълбите
НЯМАМ ДУМИ ЗА УВОЛНЕНИЕТО
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки