Възможна причина за освобождаването на Alberto Del Rio


До момента, това е всичко което се знае. Обикновено когато WWE обявява напускането или освобождаването на някой талант, те използват истинското му име, но истинското име на Del Rio не беше споменато в изявлението. Също така те не му пожелаха ''всичко най-добро в бъдещите му начинания'', което всеки талант получава, когато е освободен. Това води до спекулации дали Del Rio наистина вече не е част от компанията или обратното. 


Той беше на RAW, би се, загуби срещу Jack Swagger на Main Event във вторник. Той не участва във SmackDown. Също така, той не е част от турнето в Австралия, което започна вчера.

Трябва да се отбележи, че той говореше за напускане на WWE още през февруари и се говори, че неговият договор ще изтече през следващите месеци.

Още нещо интересно е, че Rob Feinstein от RF Video и написал дълъг пост в своя Facebook днес, където казва, че Del Rio е говорил с друг служител на компанията, който работи в отдела ''social media'' на WWE и в даден момент го е шамаросал. Ето и какво е написал Rob Feinstein:

''Сигурен съм, че причината за освобождаването на Del Rio ще стане напълно ясна, но той беше на 100 процента пътник, след инцидента,който се случи зад кулисите. Той имаше спор със служител, който се занимава със социалната медия на компанията.  Казаха ми, че е имало разменени остри думи и шамар, което е само твърдение за момента - не е потвърдено. Когато първо прочетох, че ''WWE освобождава Del Rio'' бях доста шокиран от използваната дума, защото WWE никога няма да използват такъв израз освен ако не са били наистина ядосани относно действията на Del Rio и неговото уволнение. Не е тайна, че той многократно е изявявал желанието си да се върне в Мексико веднага щом договорът му изтече и също така, че той е много богат.''

Следим ситуацията! 

Коментари
#1 hdxdead на August 09 2014 01:14:16
Все пак на Рио не му е за първи път.Нали помните че преди се беше сбил и с Mcintyre зад кулистите.И явно тоя път на WWE им е кипнало от него...Разсмиване
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки