Paul Heyman: Brock Lesnar е щастлив в WWE


Представителят на Brock Lesnar Paul Heyman e участвал в The MMA Hour миналият понеделник и една от темите е била Brock Lesnar. Heyman говори в дълбочина за MMA кариерата на Brock Lesnar и настоящото му пребиваване в WWE.


''Той не беше в отлично здравословно състояние. Не беше готов за мача с Alistair Overeem. Удар в черния дроб, добре насочен, ще повали всеки, а удар в черния дроб от Alistair Overeem, с този размер и това тегло, без значение с каква сила, а дори и да беше 2 пъти по-лек, удар в черния дроб от Overeem ще повали и кон.

Brock не беше здрав. Не мисля, че Brock наистина осъзна или прие сериозността на болестта, която го събори. Те му правиха кръвни изследвания и откриха, че не е бил в отлично здравословно състояние в продължение на много,много години. Неговото тяло се бореше с тази болка и използваше изключително много от енергията му.

Той беше затруднен през цялото време. Тялото му бе толкова капризно, той се бореше с това нещо и имаше достатъчно енергия да прави и всички останали неща, докато боледуваше.

Мисля че той е много,много щастлив в момента от факта, че отново работи в WWE. Завръщането му (в UFC) не е обект на размисли. Ако сделката с WWE се провали, ако има промяна в обстоятелствата и ако нещо налудничево се опита да го вкара отново в клетката на UFC, сигурен съм, че той ще го обмисли. В момента обаче, това не е тема на разговор. Защо би искал да развали сделката си с WWE?''

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки