Chris Jericho за дебюта си, на гости на Vince McMahon и още

WWE суперзвездата Chris Jericho скоро е дал интервю за WWE.com относно своя дебют на RAW и други неща. Ето и по-интересното:

WWE.COM: Кога реши, че ще направиш скока от WCW в WWE?

Chris Jericho: Моята цел винаги е била да бъда част от WWE. След като прекарах една година в WCW, бях на мнение, че като младеж, мястото където трябваше да отида е WWE. WCW беше място за по-възрастни хора. Ако си влязал на дъното в WCW, ще си останеш там до края на живота си. Нямаше много място за развитие в положителна посока. Познавах Don Callis, който работеше с The Truth Commission в WWE като The Jackyl. Той беше приятел с Vince Russo (продуцент на WWE),който ми беше голям фен. Don каза на Vince Russo, че имах още около година и половина от договора, подписан с WCW и уреди разговор между мен и Vince Russo около Коледа 1997г. Прескачам към март 1999г. и през юни тази година договорът ми изтичаше. Vince McMahon ми плати билета до Кънектикът, за да се срещна с него в къщата му.

WWE.COM: Това ли беше първият път, в който срещнахте Mr.McMahon?

Chris Jericho: Първият път когато срещнах Vince беше в Calgary през 1997г. Те правиха турнира Canadian Stampede, който беше много откачен. Мачът беше The Hart Foundation vs Steve Austin's gang. Работех за WCW тогава,  но си казах: ''Отивам на този турнир, не ме интересува''. Отивах на вражеска територия и една от целите ми беше да кажа 'здравей' на Vince. Познавах няколко човека, но си беше доста смело от моя страна да отида и на Monday Night Raw.Тогава просто не разсъждавах.

WWE.COM: Беше ли изнервен от факта, че отиваш в къщата на собственика на WWE?

Chris Jericho: Бях много изнервен, защото бях само на 28г. и всичко което исках, беше да работя за Vince McMahon. Shane McMahon отваря вратата, влизам вътре и на масата в хола бяха Jim Ross, Vince Russo, Ed Ferrara и Bruce Prichard (WWE продуценти) и Vince McMahon. Те имаха събрание... с няколко карти и скици на стената. Това са тайни неща,приятел. Тогава нямаше истински интернет, имаше кеч война и ето ме мен, ефрейтор на другата армия, седящ на военната среща на тази армия. Спомням си, че няколко пъти Vince дори ме попита: ''Какво мислиш за това, Chris?'' И аз казвах: ''Ами мисля, че ми харесва. Звучи ми страхотно!''

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки