Mick Foley: I am a Stephanie McMahon guy

Mick Foley има нов Facebook блог, в който хвали Stephanie McMahon. Ето част от това, което той е написал:

I'M A STEPHANIE MCMAHON GUY

Нека първо да разкарам негативите - така че да не си противореча с неща, които съм казвал преди. Да, наистина смятам, че обикновения човек или инвеститор може да се обърка, когато водещи фигури в истинският живот играят злоупотребяващи с властта шефове в ефир. Иска ми се да има фигура с авторитет, нов Главен мениджър или комисар (не, не аз, но имам няколко предложения за този пост, които ще дам в по-нататъчни блогове), който да проверява и да балансира The Authority.

След като казах това, с гордост мога да кажа, че съм фен на Stephanie McMahon. Сериозно. Такъв съм. Stephanie има такова хипнотизиращо присъствие на RAW и SmackDown. Последните й взаимодействия с Brie Bella и WWE Universe бяха нажежени и вълнуващи и като човек, който вярва в Дивите, приветствам идеята RAW да завърши с дамите.

Срещнах Stephanie преди 16 години - само минути след фамозният мач в клетка в Pittsburgh, юни 1998г, когато ми се съобщи че работник на WWE и добър приятел бе научил за загубата на любимия си. Дадох прегръдка на моя приятел и с периферното си зрение видях Stephanie McMahon за първи път. Усмихнах се на младата McMahon и след това отидох да участвам в най-откаченото нещо, което WWE някога са правили.

Преди 14 години бях първият, който получи шамар от Stephanie в ефир. Все още си спомням как тя обираше всичко около себе си като гъба; погледна ме, докато аз казвах: 'шамаросай ме колкото силно можеш - само не по челюстта' все едно това бяха най-мъдрите думи на света. Госпожица McMahon в последствие щеше да шамароса дузина кечисти... и още повече през следващите 14 години - колкото силно може, но никога по челюстта. Надявам се, че тя има специален спомен от човека, когото тя шамароса за първи път.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки