Paul Heyman: За CM Punk ще е провал, ако се завърне в WWE

Paul Heyman е участвал в The MMA Hour вчера и е казал, че целта на живота на CM Punk е никога повече да не сложи своите ботуши за кеч, било то за WWE, Ring of Honour, Japan или където и да е.

Heyman каза, че Punk вярва, че ако се завърне, той ще е провал. Heyman също смята, че Punk чувства, че успехът му в живота е свързан с това, той никога повече да не се завърне.

Heyman също отбеляза, че вярва, че WWE не иска Punk да се завръща когато и да било. Разбира се, винаги има възможност нещо да се случи по-нататък и Heyman също смята така.

В WWE хората смятат, че дори и Punk да иска да се завърне, WWE не биха му позволили и точно сега те не го искат обратно. Със сигурност проблемите със закона и нарушаването на правилата на WWE все още тежат изключително много.

Коментари
#1 christian_boy на August 06 2014 01:21:44
"Със сигурност проблемите със закона и нарушаването на правилата на WWE все още тежат изключително много"

Тоя па ко е правил пак!?ShockFrown
#2 THE ROCK на August 06 2014 01:33:12
@christian_boy #1: След като си подписал договор с дадена компания и не го изпълниш, подлежиш на съд. WWE не прибрягват до това, защото са свикнали на подобни прояви и защото не искат излишно негативно медийно внимание, което уронва имиджа на компанията.
#3 christian_boy на August 06 2014 02:15:47
@THE ROCK #2: Ааа разбрах!Thank you
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки