Подробности около опита за кражба в дома на Daniel Bryan

 

Полицията във Phoenix, Arizona, Daniel Bryan и Brie Bella са дали пресконференция, в която говорят за инцидента,който се е случил в дома им. По-долу може да видите видео от пресконференцията.

Относно задържания от Daniel Bryan крадец, той казва, че човекът е бил толкова изтощен от преследването, че е било много лесно да го свали на земята.Пробяганото и от двамата разстояние е било 400м. Bryan казва, че крадецът не го е разпознал като WWE Superstar. Bryan също се е притеснявал дали ще бъде съден докато е задържал човека. Той е използвал rear naked choke hold за около 5 минути докато полицията пристигне. Заподозряният е бил съден и за отвличане в друг случай. Brie е успяла да възвърне всички откраднати предмети, сред които е била и много ценна гривна, принадлежаща на бащата на Daniel Bryan, който почина преди няколко месеца. 

Относно своята контузия, Daniel каза че докторите са му са се обадили вчера и той трябва да премине още една операция, защото не се възстановява толкова бързо, колкото се очакваше. Bryan сподели, че докторите са премахнали костни шпори от гъбначния му мозък, но сега нервът във врата му има 'двойно смачкване'. Докторите искат да оправят това с операция. Bryan също каза, че има два пъти повече сила в лявата си ръка, отколкото в дясната. Инцидентът с крадеца не му е причинил никакви наранявания.

Коментари
#1 one-77 на July 26 2014 16:05:01
11:00 "maybe Triple H is behind this whole thing"

Сега е момента да завъртят интригата в RAW Разсмиване
#2 THE ROCK на July 26 2014 16:41:12
@one-77 #1: Е, той се пошегува, но WWE винаги са ицползвали нещата от личния живот на кечистите в техните storyline-ове, така че със сигурност и това ще го включат.
#3 christian_boy на July 29 2014 20:44:04
Аз си помислих,че му е шибнал Running Knee и го е трупясал!ТОСП
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки