Mick Foley за Luke Harper


Mick Foley е написал следното в своята Facebook страница относно Luke Harper:

Ако Luke Harper беше стока, аз щях да се скъсам да го купувам. Внимателно го следя от доста време и през последните 2 месеца той ме спечели, не само като част от откаченото Wyatt Family, но като потенциална самостоятелна звезда.

Да намериш своя път и да оставиш своята уникална следа не е лесна задача в WWE, особено когато стоиш в дългата сянка на Bray Wyatt. Но Harper успя! Не ми хареса сравняването му с Bruiser Body, без значение колко пъти то бе споменавано. Brody, легенда в този бизнес и огромно вдъхновение за самия мен, беше известен като 'интелигентното чудовище'. Harper преуспя като излезе от пътя, който Brody беше прокарал и намери свой собствен, уникален начин да продължи нагоре в WWE - като човекът, който може да направи всичко по всяко време, без някаква особена причина. The hurricanrana последвано от dropkick се връзва перфектно, защото в тази последователност няма абсолютно никаква логика.


Аз съм един фен на кеча, който очаква с нетърпение мачовете на Luke Harper. Дори в тях да липсва познатата техническа логика, те със сигурност ще имат огромно влияние върху WWE Monday Night RAW за много време напред.

Коментари
#1 The Sinister Scotsman на June 11 2014 18:28:36
Лично, аз съм съгласен за мнението му над този човек! Yes
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки