ЕКСКЛУЗИВНО: Операцията на Daniel Bryan е успешна


WWE обявиха, че операцията на врата на WWE World Heavyweight Champion Daniel Bryan е била успешна. Тя се проведе днес в Pittsburgh, PA от д-р James Maroon. Bryan сега носи мека подпора на врата си и вече не е на легло. Би трябвало той да бъде изписан от болницата до 1-2 дена.


WWE отбелязоха, че проблем с един от вратните нерви на Bryan е бил причината за операцията. Целта е била да се намали натиска върху корена на този нерв. По време на процедурата, хирурзите са влезли през задната част на врата и са премахнали част от краищата на вратните стави и гръбнака, които са причинили силният натиск. По този начин те са предотвратили възможен срив на гръбначния диск. 

WWE добавят, че все още не са определили дата за завръщането на Daniel Bryan. По принцип, пълното възстановяване от тази процедура трае около 2-3 месеца.

По-рано беше отбелязано, че WWE очакват Bryan да се завърне около SummerSlam. WWE ще направят официално изявление относно титлата на RAW този понеделник.

Коментари
#1 asen311 на May 16 2014 05:24:39
супер радвам се за него няма да му свършва кариерата Smile
#2 thexspecial на May 16 2014 08:28:27
Много се радвам ,че всичко е минало успешно. Smile
#3 The-Legend-Killer на May 16 2014 19:57:21
Мисля че трябва да му забранят да прави този удар със главата R.i.p Chris Benoit използва неговите хватки нищо че Браян не може да стъпи на малкия пръст на Крис бързо оздравяване Smile
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки