Seth Rollins за PG продукта и музиката на The Shield.

Seth Rollins бе интервюиран от Brett Buchanan от сайтът на Alternative Nation. Rollins говори за това как The Shield са получили своята музика за излизането на ринга на WWE и PG продукта на федерацията. Rollins направи доста интервюта напоследък, като в другите си интервюта той говори и за това, че иска да стане световен шампион, а също така направи фантастичен отговор на това, че кечът е фалшив. Ето най-интересните неща от интервюто:

И така, когато The Shield дебютираха, говорихте ли с Jim Johnston за това каква да е вашата песен и можеш ли да си представиш друга песен, с която The Shield да работят?

Не, не го направихме. За мен музиката е много важна, тя винаги е била голяма работа. Обожавам музиката, винаги съм искал да слушам истинска музика, като истинска песен. Но когато чух че Jim ще напише нашата песен, бях много развълнуван защото той има страхотни записани песни за излизане на ринга. Помня как записахме частта с нашите гласове. Думите Sierra Hotel India, ги казваме аз, Roman, и Dean. Помня и как след това трябваше да го чуем следващата седмица по телевизията. Беше страхотно! Ще бъде трудно да си представя как правим нова песен точно сега, защото вече сме свикнали когато чуем тези думи да слизаме по стълбите в ритъма на песента, така че ще е трудно да си представим нещо друго. Една песен, която донякъде ме вдъхновява е "Wild Eyes" от Parkway Drive, на които съм голям фен, но мисля, че от песента всъщност ще стане ужасно излизане на ринга.

Продуктът на WWE е TV PG вече от 6 години, но на Extreme Rules ти направи страхотен скок в публиката по време на мача между The Shield и Evolution. Мислиш ли, че продуктът отива към непредсказуем стил или мислиш, че просто това е бил специален мач?

Не мисля, че в PG ерата можем да правим повечето неща, които ние правим на ринга. Компанията вече е публично търгувана и както вие споменахте, ерата е PG, но всъщност много от мачовете са с бързо темпо и определено са по-атлетични, от колкото някога са били. Ако погледнете списъка на атлетите сега, ще видите имена като Daniel Bryan, Cesaro, The Usos, и особено кечисти, които идват от NXT, като Sami Zayn, Adrian Neville и ние. Ние просто носим различен елемент в мачовете, който не мисля че повечето хора са използвали. Така че не мисля че PG рейтинга може да направи доста неща със съдържанието на мачовете, както го прави и със съдържанието на сюжета. Освен това напоследък компанията опитва да осигури нашата безопасност, те вземат допълнителни предпазни мерки, когато става въпрос за контузии. Те опитват да премахнат опасността от окървавяване, като са взети допълнителни грижи, за да може всички да бъдат по-здрави и да се бият по-дълго и реално погледнато това е добре за всички. Ако също така се вгледате в Bray Wyatt и семейство Wyatt, техните сюжетни линии са доста изнервящи и понякога са на границата. Все пак мисля, че това е добър момент да бъдеш кеч фен.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки