Около Batista и WWE


По-рано беше отбелязано, че планът за турнира Payback следващият месец е бил за мач Batista vs Daniel Bryan за WWE World Heavyweight Title, но Batista го е отхвърлил и сега ще се оттегли за почивка месец по-рано от уговореното.

Засега нищо не е уредено за главният мач на Payback, въпреки че Batista беше туширан в мача Evolution vs The Shield. Ръководителите на WWE са много ядосани от това, че Batista разваля техните планове за Payback.

Vince McMahon все още иска Batista vs Daniel Bryan за главният мач на Payback. 

Въпреки че Extreme Rules беше последната рекламирана поява на Batista за момента, той ще бъде на RAW тази вечер и най-вероятно ще има сегмент, в който ще стане ясно, че временно се оттегля.

Проблемът донякъде е свързан с парите. Batista няма проблеми с Daniel Bryan. Той е недоволен от това, че договорените условия при завръщането му, сега са се променили. Говори се, че парите които получава не са много, а когато човек има много пари като Batista, това прави неговото излизане от WWE още по-лесно, както беше и със CM Punk. Batista по график трябваше да излезе в почивка през юни, но явно е решил да го направи няколко седмици по-рано.

Коментари
#1 The Sinister Scotsman на May 06 2014 00:12:31
Къде пари? Колко пари? Как пари? Дай пари е! (всички пари-е) ........ Колко пари?-Как "Колко пари?"? Къде пари? Дай пари! на пари! Земи пари! На пари! ....
#2 undertakker на May 06 2014 10:39:46
вече знам че ще има един мач на разплата той е Джон Сина с/у Брей Лаят
#3 thexspecial на May 06 2014 12:24:48
Прав е Батиста , като няма вражда със Брайън , защо му е мач за титлите ? А и като има пари да се оттегля. Разсмиване
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]