Mark Crozer - човекът зад песента на Bray Wyatt


JourneyofaFrontman.com скоро говори с музикантът Mark Crozer, който написва и изпълнява песента на The Wyatt Family - ''Broken Out In Love''. Ето и по-интересното:


Как е създадена песента и как Bray Wyatt я намира:
Много отдавна, между 1999 и 2000г., аз открих тази възможност, като независим изпълнител, да давам музиката си в TV шоута, една организация на име Taxi в Лос Анджелис беше посредник, аз се присъединих и беше нещо напълно ново за мен. Като музикален изпълнител, ти винаги трябва да търсиш начини да разпространяваш музиката си и тя да достига до различни хора. Много е трудно да подпишеш договор със звукозаписно студио и продуцент, така че аз се пробвах с тази компания. 

Написах тази песен около 2005-2007г. заедно с още една, сложих я в една от музикалните библиотеки на компанията и явно че те са имали сделка с друга библиотека, която е работела с WWE. Bray Wyatt си търсеше песен за своя entrance и бе попаднал на моята песен. Мисля че е прекарал 6 часа в слушане на песни, поне това ми каза, но когато е чул моята, веднага си е помислил, че е идеална за неговият образ. Те са я пробвали и е проработило. Аз не знаех нищо докато два месеца след това, един кеч фен на име Steve, ме намери онлайн за да попита, дали това е моя песен. Така че от него разбрах.

Относно изпълнението на живо на WrestleMania XXX:
Те ме помолиха да го направя, аз следях цялото развитие на Bray Wyatt през последните две години и знаех, че е напълно вероятно той да участва на WrestleMania тази година. Чувал съм че те канят групи, които да свирят на живо от време на време, пратих имейл на моя човек в WWE около Коледа и казах, че с удоволствие бих участвал, след това те се свързаха с мен и ме помолиха да свиря.

Среща с Bray Wyatt:
Срещнах го няколко седмици преди това, защото WWE RAW беше в Brooklyn, където живея и аз, така че тогава отидох да се видим. Имаше много взаимно уважение, и двамата бяхме щастливи че се срещнахме, опитвали сме се преди, но не се получаваше. Беше чудесно и в крайна сметка ние си говорихме само за музика. Тогава той разбра от WWE, че аз ще свиря на WrestleMania.


Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки