Съпругата на Ultimate Warrior с писмо до WWE Universe


WWE публикува в сайта си тази сутрин писмо от съпругата на Ultimate Warrior Dana:


Скъпи Воини,

Посягам към вас с напълно разбито сърце. Откакто съпругът ми почина, аз имах късмета да успея да изолирам моите сладки момиченца и себе си от външния свят. Така изолирани ние страдахме, плакахме и продължаваме. В продължение на седмица, аз не позволявах на нито една телевизия или медия да се промъкне в нашият пашкул. Само че ми беше казано, че хората показват толкова много любов за моят възлюбен съпруг и подкрепа за,както той ни наричаше, Warrior girls. Мога само да кажа БЛАГОДАРЯ!

В неделя вечер ми беше казано, че WWE ще посвети своето предаване на Warrior и аз нагласих телевизора за да го гледаме, когато бяхме готови. Часът приближаваше, аз набрах смелост и включих всички телевизори в къщата на максимална сила на звука и извиках дъщерите ми при себе си на дивана, като бях много несигурна в това което щяхме да видим. Предаването започна със целият екип от таланти, които раздаваха тениски на Warrior и дори боята му за лице. Ние се зарадвахме и заплакахме едновременно. На всички които бяха там - благодаря ви! Моите момичета ще помнят вашите преклонени глави през целият си живот. Вие не сте просто Суперзвезди; вие сте суперхора! 

Не мога да опиша с думи, какво означаваше това видео за нас. Ние го гледахме много пъти и тази сутрин, така започнах деня си; сутринта попринцип е най-трудна за мен. Аз ще пазя песента и картините в клипа повече от всичко което притежавам.То ще бъде моята защита. ULTIMATE PERFECTION.

Казаха ми, че е било отразено, че WWE са 'били там за нас'.Това е абсолютно омаловажаване. Те бяха топли одеала за нас трите и ние бързо бяхме вече част от тяхното семейство. Думите са евтини; обещанията са вечни. Аз имам невероятната чест да бъда част от това семейство и с удоволствие ще бъда топло одеало за всеки от тях, когато имат нужда от такава подкрепа.

Речта на моя съпруг имаше толкова много важни моменти за мен, докато седях гордо в публиката. Най-много ми хареса неговото предложение WWE Hall of Fame да въвежда,както той ги нарече, 'истинските суперзвезди', тези зад кулисите които правят така че машината да върви както трябва. Аз съм човекът,който сглобява ринга вкъщи. Аз съм зад кулисите и правя нещата да се случват безпроблемно. Заобиколена съм от 'звезди' в лицето на моите съпруг и дъщери, така че аз почувствах връзка с всички тези хора, които той пожела един ден да заблестят, защото те карат WWE да работи толкова добре. Той ви обичаше всички и знаеше, че всички вие сте направили неговите участия възможни. Благодаря ви!

Към всички фенове на ULTIMATE WARRIOR: БЛАГОДАРЯ ВИ! Той ми каза, че когато е разтърсвал въжетата е събирал сила от всички вас. Warrior ви уважаваше и ви обичаше също както момичетата ни и аз. Аз ще се протегна към въжетата, с молба вашата сила да ме подържа в тъжните дни,в които аз и момичетата ми живеем. НЕПОКОЛЕБИМИ - с тази дума мога да ви опиша. БЛАГОДАРНИ - с тази дума описвам себе си и дъщерите ми.

The Undertaker и аз имаме доста повече общи неща, отколкото можете да си помислите. Аз също имах малка серия, която вървеше през последните 20 години. Да, Warrior и аз имахме доста мачове... Той крещеше, аз плаках, той се предаваше, аз печелих - винаги. Моята трепереща брадичка и нацупено лице винаги бяха по-силни от която и да е clothesline или gorilla press slam. Той се засмиваше, поклащаше глава и казваше: 'Ти печелиш, Пухче', но всъщност и двамата печелихме.

Моята серия беше прекъсната на 8 април,2014 когато той се свлече на земята. Аз се борех и крещях да не ме оставя, но не ми беше писано да спечеля този мач. Небесата победиха и аз загубих, но аз имах ULTIMATE любов за 20 години и моите деца се научиха да бъдат воини от THE ULTIMATE DAD.
Не бих заменила нито един момент от живота,който имахме, добър или лош, за нищо по лицето на земята. Той е любовта на моят живот и ми даде страхоте дар - красиви,сладки и прекрасни момиченца. Той беше верен и мил, силен и смел. Той ме научи да живея според неговото кредо: Живей силно, действай дръзко, бъди смел. Нищо не е прекалено трудно, ВИНАГИ ВЯРВАЙ!' и с това кредо аз ще продължа да живея и ще го накарам да се гордее с мен.

Сериите се прекъсват, но легендите живеят вечно.

Винаги вярвай,
Dana A. Warrior

Припомняме че Ultimate Warrior почина от сърдечен удар на 8ми април 2014г., 3 дена след като беше въведен в WWE Hall of Fame. Мир на праха му.

Коментари
#1 denkata398 на April 16 2014 18:23:49
Браво за превода и R.I.P. Ultimate Warrior Sad..
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]