The Rock и Stone Cold Steve Austin за Brock Lesnar.

The Rock и Stone Cold Steve Austin са дали по кратко интервю за успехите на Brock Lesnar в UFC и началото му в WWE. Ето по-интересното:

The Rock:
Беше си риск да дадат мач за титлата на Brock Lesnar, който тогава имаше само една победа. Аз ценя хората, които работят здраво за да постигнат нещо, а той се скъса от тренировки и мачове. Аз бях много горд с него когато стана шампион в UFC. Какво невероятно,невероятно постижение.Не знам дали някой друг може да постигне това което постигна той в тежката дивизия за толкова кратко време. Ако не беше нещастният проблем със стомахът му, кой знае какво можеше да се случи, ако той беше продължил да тренира и да развива себе си.

Stone Cold Steve Austin:
Спомням си първият път, когато Brock Lesnar дойде в WWE. Всички момчета бяха около масата и ядяха вечеря и тогава влеза Brock Lesnar. Той изглеждаше все едно имаше по една лодка от двете страни на врата си, защото приличаше на чудовищен човек от типа 'Франкенщайн'. Не виждаш момчета като Brock Lesnar да се разхождат наоколо всеки ден. Той захапа здраво UFC и стана шампион в тежка категория. Когато Brock Lesnar се биеше, хората си купуваха турнирите. Така беше и в WWE. Аз го уважавам страшно много, приятели сме. Страхотно постижение е за него да премине от професионалният кеч в тази нова сфера, да доминира по такъв начин и да стане шампион. В крайна сметка, Brock Lesnar е корав боец. 

Коментари
#1 denkata398 на April 03 2014 03:10:09
!! Smile.. xD
#2 The_BilGolberg_best_man на April 03 2014 05:53:00
Двамата най големи във тази компания WWE ако не бяха те двамата Stone Cold Steve Austin & The Rock жалко че рано рано се пенсионираха от кеча преди имаше всичко направо ми правеше кеф да гледам The Rock vs Undertaker VS Kane Vs Kurt Angle vs Chris Jericho vs The Game vs Edge & Christian такива мачове се правеха едно време ех времена ShockAngry
#3 thexspecial на April 03 2014 12:22:46
Наистина е много корав боец.
#4 Moneymaker на April 03 2014 17:40:26
The_BilGolberg_best_man #2: Изглежда те е ударила яко носталгията Разсмиване жалкото е, че тази ера тези мачове няма да се върнат никога, но да се надяваме поне при Reality Era да е по-добре отколкото скапаното PG.
#5 The_BilGolberg_best_man на April 03 2014 17:45:38
themiz жалко е че няма да има такива мачове както преди сега гледам едно и също всяка седмица Разсмиване
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки