Paul Heyman за Brock Lesnar и своята кариера

Paul Heyman говори с Brian Fritz от BetweenTheRopes.com за да рекламира Wrestlemania XXX. Ето по-интересното:

Относно фактът, че е в кеч бизнеса вече 3 десетилетия: По много начини, сякаш беше миг. Все още си спомням как бях младокът в 'съблекалнята' с всички тези радикални и сензационни идеи, които щяха да променят индустрията и имах всички тези концепции и виждания за неща, които не бяха правени преди. Мисля че единствената разлика сега е, че съм 'старецът' в 'съблекалнята', който има тези виждания и идеи за неща, които никога не са били правени преди и които са революционни и ще променят индустрията. Мисля че просто 'черупката' ми е различна, но аз съм си същият. Просто подхождам по различен начин.

Как той и Brock Lesnar са станали приятели: Приятелството се случи докато работихме заедно през 2002 и аз осъзнах, колко си приличат нашите лични и професионални цели. В професионален план, и двамата искаме да бъдем най-добрите в своето 'изкуство'. Не бихме се примирили с нищо по-малко от това да бъдем на върха на своите възможности, на всяко участие и искаме да оставим най-доброто наследство в нашите специфични роли в индустрията. В личен план, нищо не е по-важно и за двамата, от нашите семейства и ние ще се борим до смърт за своите деца. И всичко което правим, включително и професионално, се върти около нашите деца. Различаваме се малко - става дума за фермерско момче от Южна Дакота, което е роден хищник и завоевател и за умен евреин от Ню Йорк, който е син на адвокат. Но колкото и да сме различни като култури, в професионален и личен план, ние много си приличаме.   

Коментари
#1 mr_enchev на April 01 2014 07:56:24
Хейман е един от най-добрите хора зад микрофона, винаги ми харесва да го слушам когато говори. сега му гледам промотата по време на инвазията, страхотни са!

BTW живее ECW (25.04.1992 - 04.04.2001)
#2 thexspecial на April 01 2014 11:15:25
Пол Хеймън наистина е много добър мениджър , за мен той е най-добрият след Поу Беар , но е гаден Хеймън просто , затова не го харесвам , иначе е много хитър , колко пъти е помагал на Пънк да си запази WWE титлата ..
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки