Ted DiBiase за прекъсване серията на Undertaker, напрежение с Warrior и още!

'Million Dollar Man’ Ted DiBiase е бил гост на Inside The Ropes снощи. Ето и по-интересните неща:

Относно предишните му коментари за Ultimate Warrior и неговото въвеждане в Hall of Fame:
Не го мразя. За тези, които са гледали DVD-то ‘Саморазрушението на Ultimate Warrior’, оттам започва цялата история. Очевидно, Vince е решил, че Warrior трябва да бъде в Hall of Fame. Не му завиждам,нито го съдя и ще бъда там. Честно казано, не знам колко от моите връстници вярват, че той наистина го заслужава... не става въпрос просто да бъдеш звезда, става дума за повече неща – става дума за благодарност. Когато аз бях въведен, имах лист с хора, на които трябваше да благодаря. Harley Race беше там,в тълпата, и аз го посочих.  Мисля че е заради това - липсата на благодарност, която Warrior е показвал през годините. Това кара повечето от нас да си кажем: ‘За кого се мисли той? Не осъзнава ли, че нищо от това което му се случва, нямаше да е възможно без помощта на много хора?’ Мисля че това е общото мнение. Не му завиждам. Не съм от типа хора, които завиждат или съдят. Ако трябваше да чувствам нещо към Jim Hellwig (Warrior), предполагам че би ми било жал за него. Чул съм други да казват, че той просто има такова поведение понеже се стреми към успех в живота, прави каквото може за да е по-напред от останалите, дори с цената на това да стъпче други хора по пътя си. Това, за мен, е много тъжно и много неправилен начин да се гледа на живота. Все пак, дали му завиждам или го съдя затова, че ще бъде в Hall of Fame? Не.

Относно речта на Warrior: Често се чудя дали Vince e помислил затова. Ето една възможност за него (Warrior), да си каже всичко и да излее целия си гняв върху всички нас, които мислим, че той не е достоен. Надявам се, че това няма да се случи. Чух че Linda McMahon ще го въведе. Редно е да се запитаме: Защо? Защо Linda McMahon ще го въвежда? Може би той не е успял да намери някой друг.

Относно приключване на серията на Undertaker: Хората ме питат, имам смесени чувства. Една част от мен казва да оставим серията, тя е почит към това което е той (Undertaker) и към това как неговият образ е издържал на времената и нещо с което Taker винаги ще бъде помнен. Но другата част от мен мисли, че това е същото както когато Andre the Giant позволи на Hulk Hogan да го победи на WrestleMania 3, той предаде факела. Мисля че това е едно от тези неща, които трябва да се случат. Все пак, това е бизнес. Трябва да има нови звезди и хора които да предадат факела, за да изградят тези нови звезди. Не знам, каквото и да се случи, ще бъда доволен.

Коментари
#1 undertakker на March 26 2014 16:12:42
No
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки