Scotty 2 Hotty говори за завръщането в кеча и работата с WWE.

Бившата WWE звезда Scotty 2 Hotty скоро даде интервю на Brian Fritz от Orlando Sentinel. Eто и по-интересните неща: 

Завръщане в кеча след Old School Raw: Миналата година посещавах училище за игра с огън и училище за спешна медицинска помощ, дипломирах се и на двете места, започнах да си търся работа и си мислех, че съм приключил с кеча, и тогава получих обаждане да отида в 'Old School' RAW.  

Осъзнах че все още мога да го направя, не исках да съм от тези които се излагат, знаех, че мога да отида. Сега съм в по-добра форма от последния път когато бях на пълно работно време. Най-вероятно има още само няколко години, през които ще мога да правя това на нивото на което искам. Започнах да се записвам за повече участия. Казах си, че за последните години ще го използвам като ''превозно средство'' за да посетя места, на които досега не съм бил. Скоро бях в Еквадор за първи път, Южна Америка за първи път, такива неща. На своите деца казвам да си намерят работа, която ще им плаща да пътуват по света за чужда сметка и за това използвам работата си и аз в момента. 

Работа с WWE сега: Знаете ли какво е готиното да се биеш за WWE сега? Когато си там на пълно работно време и се биеш 4 дена в седмицата, приемаш всичко за даденост. Всичко минава със скорост 100 мили в час. Докато сега, когато отидох на 'Old School' RAW знаех, че това може да ми е последният път. И някак си човек го оценя повече. Прима всичко до край. Същото е и за NXT. Това може да е последния път, в който ще стъпя в ринг на WWE. Да се надяваме, че не е и вероятно няма да бъде понеже аз все още съм в прилична форма и съм сравнително млад. Сигурен съм, че ще имам още появи нататък по пътя.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки