Bret Hart - как трябва да завърши Wrestlemania, CM Punk и още

WWE Hall of Famer Bret ''The Htiman'' Hart бе интервюиран от The Boston Herald. Ето и по-интересните изказвания: 

Как трябва да завърши Wrestlemania: Надявам се да дадат на Daniel Bryan да спечели титлата на Wrestlemania. Той си спечели това право много отдавна, но няма да ме учуди - като Charlie Brown с футбол - ако те му отнемат този шанс за последен път. Наистина се надявам да му дадат подобаващ run понеже той все още не е имал шанса да бъде шампионът, който заслужава да бъде. Дано тази година на Wrestlemaniа да бъде коронно постижение за Daniel Bryan.

CM Punk напуска WWE: Ако погледнете по-близко на ситуацията, Punk е прегорял. Той винаги е давал 100 процента във всичките си мачове и е правил някои от най-добрите турнирни мачове в последните 10 години. Не е лесно когато има легенди, които работят на непълно работно време и хора като Punk и Bryan вършат цялата работа, и да гледат как някой като Brock Lesnar се вясва в кеча, влиза и взима големите мачове и големите пари без да трябва да работи през цялото време. 
Мисля че това е в основата на неговото решение, и с право.

Един от любимите цитати на Vince McMahon е: ''Животът не е справедлив.'' Не виждам как Punk ще е фактор на Wrestlemania, но в него все още има много величие. Като фен, аз се надявам той да се върне, като кечист, аз го уважавам страшно много.

Коментари
#1 TheSeriousOne на March 23 2014 23:16:41
Точно казано и наистина се надявам Браян да спечели.
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки