Около напускането на CM Punk

CM Punk каза, че е по-добре Sting да не идва в WWE, защото той вече не е същият както преди и че ще отнеме победите на по-младите кечисти. Пънк казва, че Батиста му е приятел, но той е знаел, че ако се завърне той ще отнемe несправедливо победите на по-младите кечисти, който са се струдели всеки ден.

Пънк казва, че е заинтересуван да се бие в UFC, ако е във форма, защото точно сега той не е във форма. Той казва, че е бил много болен от септември до ноември миналата година. Той е отишъл да му направят изследвания на кръвта, но докторите са му казали, че не виждат какво не е наред. Пънк е започнал да яде отново месо и се чувства по-добре, обаче не е на 100% готов.

Пънк казва, че напускането му няма нищо общо с Батиста, а по-скоро от това, че плановете са били той да се бие срещу Трите Х на WrestleMania30.

 

Коментари
#21 undertakker на February 02 2014 21:22:59
Скалата е legacy (3-то поколение професионален кечист ) двата му предшественика са в hall of fame ( peter maivia R.I.P and rock jonson) а пън не е legacy така че. Скалата е имал много големи мачове и постижения а CM PUNK е имал само едно лигаво постиженице да се нареди шести в класацията с колко там 456 дни (поправете ме ако греша за дните ) но сега засягаме друга тема.Това е от менРазсмиване
#22 StraightEdgexPunk на February 03 2014 15:08:06
@undertakker Ми голяма е.434 дни кой държа федерацията на гърба си?
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки