Около Пънк

Както беше съобщено по-рано, CM Punk e напуснал компанията. Плановете за него са били той да се изправи срещу Трите Х на Кеч Мания 30, но сега Играта ще се изправи срещу Daniel Bryan.

Договора на Пънк е до юли, но той не се рекламира за никакви шоута. Един от хората зад кулисите твърди, че Пънк е трябвало да загуби от Antonio Cesaro чрез намеса на Кейн и така Antonio Cesaro да се класира за Elimination Chamber. Друг източник твърди, че Пънк не е бил обявяван за никакви мачове, а е трябвало да има сегмент с Кейн. Пънк не е бил, нито в RAW, нито в SmackDown снощи.

Някой твърдят, че Пънк не се чувства щастлив в компанията. Някой казват, че той е спестил пари и вече не се нуждае от компанията.

Update:

Източници до TMZ sports казват, че Punk бил вбесен, когато научил сценария за Royal Rumble и че Батиста щял да спечели, защото той не бил в добра форма и не трябва да му се дава главния мач на WrestleMania. Въпреки че Батиста му е приятел, той смятал, че това е годината на Браян и той заслужавал да спечели Rumble.

Също така от TMZ sport съобщават, че главната причина Punk да напусне е начина, по който от WWE искат да го използват на WrestleMania, а именно мач срещу Triple H.

Twiter на WWE, вече не следва този на Punk.

 

Коментари
#11 The Viper451 на January 30 2014 12:17:22
@mitko9670 То Батиста да не е млад.Еми хубаво да ги издигнат младите таланти които заслужават като Reigns & Cesaro и др.Но Батиста се завърна и печели мелето няма да се бие в нито един мач до WM и накрая Ортън ще загуби И КВО ПРАИМ СЯ Sada Батиста стана Шампион а Пънк и другите те да си траят еми нищо чудно че Пънк напусна Stile chair
#12 The_BilGolberg_best_man на January 30 2014 13:15:13
да си почини малко и пак да се връща
#13 StraightEdgexPunk на January 30 2014 15:11:48
@Killer Неговото „блъскане'' да няма да е цял живот? Харесвам Батиста,но просто WWE вече си изградиха модел - завръщат някоя стара звезда и той печели всичко.Скалата - какъв друг начин да наебеш рейна на човек,който как ли не се трепа през тези 434 дни,че няма накъде.Защитаваше титлата във почти всеки един Raw,SmackDown,PPV-тата... Ако отиде в UFC ще бъде интересно,но просто кеча без Пънк няма какво да го гледам.
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки