Alexander Rusev гази на записите на NXT

Alexander Rusev e записал 3 победи от 3 мача на TV записите на NXT за месец Октомври и Ноември.

Шоуто, което ще се излъчи на 23 Октомври Българинът побеждава Cj Parkеr, чрез предаване, като след края на мача на рампата се появява нова NXT Diva на име Lana.

На 30. Октомври Rusev и Sylvester Lefort побеждават Enzo Amore and Big Cass, след края на мача отново се появява Lana, като остава на ринга с Rusev.

На 6. Ноември Rusev побеждава Sylvester Lefort, като е бил придружаван от Lana.

По-рано този месец на 3. Октомври в NXT Tampa Show Rusev побеждава Aiden English, Danny Burch, Mason Ryan във Fatal 4-way Elimination Match.

update:

В последния заснет епизод на NXT, който ще се излъчи на 13. Ноември.

Christian прави своето Peep Show, като специален гост е Световния шампион Alberto Del Rio. Той говори, затова че може да победи John Cena на турнира Hell in A Cell. Изненадващо Del Rio е прекъснат от Alexander Rusev, който казва, че той също може да победи Cena. Del Rio напада Christian, но Rusev тръгва да преследва шампиона, той успява да избяга, но Ricardo Rodrigez го връща на ринга. Нашето момче разхвърля шампиона, а след това и Ricardo.

Не е ясно дали този сегмент ще се излъчи, защото до 13. Ноември турнирът Hell in A Cell вече ще е в историята.

Коментари
#1 sferrarims97 на October 12 2013 21:01:07
Браво яко го бутат! Бяха му дали мач с Зиглър сега тези победи и сегмент с WHC Дел Рио. Остава да му дадат NXT титлата и след това в WWE!
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки