Интервю с Dusty Rhodes & Goldust

На уебсайта WWE.com има публикувана статия в която Dustin “Goldust” Rhodes и WWE Hall of Famer Dusty Rhodes говорят за уволнението на Cody Rhodes от Triple H в RAW. Ето някои акценти от статията:

Dustin: "Това, което е добро за бизнеса? Не мисля, че Hunter знае точно в този момент. Мисля, че е малко заслепен от тази работа и позицията си. Той иска да направи своя марка и аз разбирам това. Но таой направи това по грешен начин.Той иска да направи своя марка и аз разбирам това. Разбира се той е малко нетърпелив от време на време, но той продължава да се разраства и продължава да се затвърди като един от най-добрите WWE Superstar. Бъдещето му е светло, и всичко му беше отнето, защото някои изпълнителен реши да превиши властта. "

Dusty: "Сърцето ми се късаше като видях това. Защо WWE са толкова глупави, че да уволнят едно талантливо младо хлапе като него, който прави правилното нещо? Аз държа устата си затворена достатъчно дълго време. Глупостта на това, което стана в RAW,глупостта да уволнят едно от най-талантливите момчета които има на този етап в тази индустрия и да го постави в подобна ситуация? Cody няма да е надолу от нищо.Дайте му възможност да се бие с Randy Orton навсякъде, на всяко място, в една алея, той не прави разликата със Cody. Така че, защо да трябва да бъде толкова глупав, че да го изхвърли,  защото той изрази становище, можете знаеш какво имам предвид? Това не е добре за бизнеса, Hunter. Това не е добре за бизнеса. "

Коментари
#1 cenasheamus на September 04 2013 21:09:05
Усъмних се леко в този превод,защото нищо не разбрах.Намерих това интервю,пуснах го на гугъл преводач и преводът е едно към едно с твоя.Като не можеш да го преведеш не ни подлагай на такива мъки да четем новините ти.И тук идва и другата причина защо не бива да си мод освен,че не вилизаш често.Ти нямаш елементарни познания по английски и с всяка новина го доказваш.Нямам нищо против към теб,а към работата ти.
#2 The_BilGolberg_best_man на September 05 2013 03:29:21
Не вярвам да са го изгонели от WWE това има връзка със Ренди
#3 Jerichoholism на September 05 2013 07:48:27
@The_BilGolberg_best_man #2: Това е StoryLine ,за да може да се ожени и да отида на меден месец.Иначе много добре измисленно от страна на Wwe.
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки