The Miz в интервю пред Herald Sun

По време на скорошно интервю дадено за Австралийския вестник Herald Sun, WWE Superstar The Miz говори за това как John Cenа му е помогнал в началото на кариерата му в WWE:

"John Cena ме накара да разбера какво трябва да направя, за да успея в този бизнес", казва той. Вие трябва да изградите своя собствена пътека по пътя си към върха, защото никой няма да се погрижи за вас иначе.

"Всичко, което трябва да направите е публиката да вярват в характера ви. Независимо от това, което казват за него, важното е че винаги трябва да повярват в него. "

The Miz говори и за успеха на CM Punk в WWE, наричайки Punk неговата пълна противоположност:

"Punk, независимо дали го обичат, или го мразят, аз ще трябва да го уважавам за всичко, което е направил в WWE", казваа той. "Той е бил най-дълго шампион от последните 25 години, и това е с причина, но ние сме пълни противоположности."

"Аз се наслаждавам на прожекторите и ходенето по червения килим, живея в Холивуд и правя такива неща. А Punk, добре, че не е това, което съм аз. Мисля, че големите различия които имаме ние като хора, и като герои, ще допринесе за голяма вражда. "

Коментари
#1 Moneymaker на June 16 2013 11:00:15
Е това е Миз искрен една от причините за които да съм му такъв фен и добре си е изградил представата за Пънк поне си признава ЕВАЛА !
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки