Около CM Punk !!!

Както всички знаем, в момента CM Punk е в почивка заради няколко травми. Предишни доклади показваха, че CM Punk ще се появи чак на SummerSlam, обаче от WWE го рекламират за няколко събития през това лято. Ето от кои събията CM Punk е преханат и на кои той е планиран да се появи:

От WWE го премахват от всички събията до 13 май. Също така CM Punk няма да бъде на Extreme Rules, но пък е планиран да се появи на Payback, Money In The Bank и SummerSlam. 

CM Punk бе премахнат и от всички WWE House Show, но въпреки това той е рекламиран за RAW турнето в Япония и Австралия в началото на юли.

Коментари
#1 punkbestin_theworld на April 20 2013 16:58:29
365 дни в годината си късаше задника от работа и сега разбира се получава почивка!Завръщането му ще е епично и определно ще играе важна роля а не в mid-card-a както се говори.
#2 AlexMa3x на April 20 2013 16:58:50
Заслужава си почивката, дори и да не се появи до ЛТ, ше го разбераSun
#3 StraightEdgexPunk на April 21 2013 10:47:29
Наистина си заслужи тази почивка ! Радвам се за казаното,че ще се появи по-рано от очакваното.Писна ми от това хората да ми говорят,че се е оттеглил.Очаквам завръщането на Пънк ! BEST IN THE WORLD !
#4 hardyboyz на April 21 2013 12:12:58
Определено си заслужава почивката след като след като толкова дълго време си късаше заднига от работа,даже и като беше контузен и с патериците се появяваше за феновете,ще се усети липсата му ама няма как Smile
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки