Kofi Kingston търнва heel ?!?

Както всички знаем, Kofi Kingstons стана новият WWE United States Champion, след като победи Antonio Cesaro в понеделник в RAW. Малко по-късно през вечерта той бе интервюиран. Сред някой от коментарите са акцентите на Kingston за възможен ,,Heel Turn". Ето какво каза и Kingston: 

"Everybody on Twitter seems to want me to turn bad... I would try my hand at anything and I think I could do it well."

В превод: Изглежда, че всички Twitter искат аз да търна heel. Ще се опитам да го направя, но не мисля, че ще бъде много добре. 

Kofi Kingston бе попитан и кой иска да бъде неговият мечтан опонент, срещу който той да се изправи. Ето какво отговори Kingston:

"Shawn Michaels would be my dream opponent because in my mind he's the greatest of all time. I've never seen him have a bad match so to be there in the ring with Shawn would be amazing. He is one of the biggest reasons for me getting into the WWE."

В превод: Моя мечтан опонент е Shawn Michaels, защото за мен той е най-великия на всички времена. Никога не съм виждал негов лош мач и да си с него на ринга, ще бъде невероятно. Дори той е една от най-големите причини, заради които аз съм в WWE. 

Коментари
#1 iiwanow на April 18 2013 10:07:04
Имате грешка в превода ... and I think I could do it well." означава ' Мисля, че ще се справя ' , а не ' Но не мисля, че ще бъде много добре. ' Smile
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки