CM Punk vs. The Undertaker


WWE имат съмнения, че тази година мача между CM Punk и The Undertaker на WrestleMania 29 няма да се получи добре както осталите мачове на Undertaker през години.Това е така, защото изграждането на враждата им не беше добра.Другата причина, че мача няма да се получи е, че и двамата имат редича контузии.

Коментари
#1 Killer на April 01 2013 23:13:34
ще се сетите обаче как ще се получи добре мача им пълна трагедия Пънк не е достоен за този мач не го заслужава
#2 punkbestin_theworld на April 01 2013 23:41:23
За Тейкъра отдавна знаем че има контузии и ако проклетата серия ще спира то ще е тази година.Трябва да направят нещо велико и човека за това е Пънк - няма дежавю с Майкълс, няма дежавю с Трите Хикса - Time up!Проклетите контузии са друг въпрос и не променя факта че серията бива прекратена тази година.
#3 DANIEL100 на April 02 2013 00:09:45
както каза киллер по горе пунк за такав мач не заслужава та камоли да прекратява и сериата
#4 punkbestin_theworld на April 02 2013 00:19:44
Само сляп човек би казал че Пънк не заслужава.Заслужава го и още как.Някои малоумници не разбиращи от кеч гледат постиженията - айде тоя я взел толква пъти айде тоя спечелил мелето айде тоя от по-рано се бие.Всеки можеше да е на мястото на Гробаря, изобщо не е специално избран.Кариерата на Пънк си е много интересна и заинтригуваща.За разлика от него е 365 дни в годината, за разлика от него държа титлата 434 дни, за разлика от него спечели куфара 2 пъти.А той какво?Разбирам колко активен е бил в началото а от скоро посещава кеча само заради кеч манията.Време му е, загубил е форма, загубил е вид, изобщо не е същия който радваше преди.Участията на Пънк в ROH и да не изброявам още колко федерации СА МНОГО.Постигнал е МНОГО и се бори за ТАКЪВ МАЧ.Най-великият в кариерата му и съвсем заслужен.И скоро света ще бъде шокиран от цифрата 20-1.
#5 StraightEdgexPunk на April 02 2013 07:51:51
@punkbestin_theworld евала брат,Пънк точно както ти каза е минал през много и е заслужил мача си.Кой държа федерацията интересна 434 дни? ПЪНК! Кой ПРОДЪЛЖАВА да я държи интересна? ПЪНК! И не на КМ не е важно Twice in a lifetime SHIT,важно е 20-1!И казвам Пънк - Тейкър си е Пънк-Тейкър!
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки