Новини за Ric Flair


Както се видя в понеделник в RAW Ric Flair се завърна в WWE. Неговото завръщане е насрочено за няколко седмици, но каква ще е неговата роля ще бъде ли променяна тя. Съобщава се, че  Vince McMahon е преговарял с Ric Flair за неговото завръщане още преди около месец, дори се обсъждаше, че Flair може да доведе дъщеря си дивата от NXT Charoline.

Все още няма нищо официално около Ric Flair, но се очаква той да се върне за да направи кратка конфронтация по телевизията с WWE Champion Cm Punk. Той няма да участва в кеч мач, Vince McMahon е непреклоне, не иска да наруши условията от пенсионирането на Ric Flair през 2008.

Не е имало разговори с него за физическо натоварване, заради неговата възраст и заради това което се случи с Jerry Lawler. Flair дойде във  за RAW и е разпоредено първо да се подложи на ЕКГ, за да се уверят, че той е бил достатъчно здрав, за да се направи нещо физическо.WWE иска от него да си направи медицински тестове, защото те нямат планове да го използват в бъдеще и в други физически действия.


Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки