Интервю с Ryback


Digital Sky наскоро направиха интервю с Ryback. Ето и някои от акцентите от това интервю:

За отменения си мач със Cm Punk тази неделя на турнира T.L.C: "Това е жалко. Аз вярвам, че ще бъда шампион на WWE за много години напред.Това е само отлагане на неизбежното. Склонен съм да се фокусирам върху положителнито. Когато дойде момента да унищожа Punk, искам той да е здрав. Знам, че това време ще дойде, но точно сега ще получа най-доброто нещо нахранването с The Shield, тези момчета ще претърпят първата си загуба в първия си мач на турнир на WWE, така че аз съм много развълнуван за това. "

Работа с бившия съотборник от Nexus Daniel Bryan oтново: "Аз просто имах среща с него в едно от шоутата на живо и беше много забавно. Ние всички сме различни стилове, по същество, аз, Каnе, Daniel Bryan - oсобенно Dan. Toва е страхотно, ние с него имаме наша история, и той едно от момчетата с което се познаваме и извън ринга.

Това, което той се надява да постигне до WrestleMania 30: Страхотно е да се говори напред. Аз се фокусирам върху един ден в даден момент, но моята цел е да бъде WWE или World Champion. Моята цел е не само да заменя John Cena, но и да го победя във всички сфери в стоките, на пазара, защото аз вярвам, че мога.

"Това е, което нашата компания - на WWE се нуждае от някой, който няма да бъде сплашван и няма да се страхува. Аз съм този човек. Имаме нужда от някого. John няма да бъде винаги тук. "Нямам нищо друго освен уважение към него -  Мисля, че е един от най-работните момчета в историята на този бизнес, но моята цел е да бъда най-добрият. И аз вярвам, че съм по-добър от него. И той знае, че това е приятелско съперничество, аз очаквам с нетърпение момента кога ще изляза на ринга срещу него през следващата година.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки