WWE Superstars предсказват победителите на TLC


WWE наскоро говори с няколко Superstars за техните прогнози за някои от най-добрите мачове на турнира TLC в неделя. Ето няколко акцента:

Dolph Ziggler vs. John Cena

Layla: Това ще бъде трудна, трудна битка, но според мен Dolph ще спечели. Това е неговото време, и той го заслужава.  Той е работил много за това хората да го обичат или да го мразят. Той наистина е showoff, и има какво да покаже на ринга.

Road Dogg: Мисля, че в този мач моят фаворит е Dolph. Той някак ми напомня на бившия ми партньор, Billy Gunn, в това, че той е просто чист спортист. Аз не казвам, че John Cena е стар, но той не е неопитен човек и когато става въпрос за изкачване на стълба, аз ще заложа на чист спортист и това е Dolph Ziggler.

Sheamus vs Big Show 

Zack Ryder: Big Show е в победна серия и придоби огромна увереност след като стана шампион. В този мач със столове, мисля, че той ще бъде в състояние да си запази титлата.

Titus O’Neil:  Sheamus определено е келтски воин, трудолюбив и изключително силен физически противник,  но аз просто имам чувството, че Big Show, е най-големият атлет на планетата и притежава най-силния удар на планетата, е ще спечели.

Ryback, Kane and Daniel Bryan vs. Seth Rollins, Roman Reigns and Dean Ambrose

Wade Barrett: Team Hell No & Ryback са страхотен отбор, и всички те имат страхотни индивидуални качества. Очевидно е, че опитът е на страната на Kane, Bryan  е невероятен техник, а имат и силата на Ryback. Аз наистина съм съпричастен с позицията на The Shield, защото аз бях в подобно положение, когато водех Nexus през 2010г в главния мач на турнира SummerSlam се биехме с ветераните на WWE, и мача не завърши добре за нас. Надявам се TheShield да се справят по-добре. Aз със сигурност съм за тях, но ако съм трябва да съм честен, мисля, че Team Hell No & Ryback ще победят.

Michael McGillicutty:  Искам да съм с The Shield. Тези момчета са сплотена единица, това какво е необходимо, за да победиш тук в WWE. Обърнете внимание на Team Hell No. На тях не им пука за нищо друго освен за себе си и кой ще отбележи туш. Тогава имат Ryback, но аз все още не вярвам, че, той е на върха. Победата в този мач ще е за The Shield.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки