Cody Rhodes говори за контузията си

Oт уебсайта на WWE направиха ново интервю със Cody Rhodes, в което той говори за последиците от контузията си и това, че той страда и повече. Ето някой акценти:

WWE.COM  Може ли да поговорим малко за контузията?  Споменато е, че ви се е разкъсал капан на  делтоидния мускул и рамото се е отделило?  Може ли да се говори за сериозността на подобни наранявания?

CODY RHODES: Ами, честно казано, най-добро което съм чувал за описанието на този вид контузия е, че, избягнах куршума. Капанът сълза е със степен по две (по десетобалната система 02:59), но аз не се нуждая от операция - сълзите ще се лекуват с течение на времето с подходяща физическа терапия. Отделеното рамо е травма от любителската борба, и тя е в основата на област, в коята травмите биха могли да са и по-лоши. Бих могъл да се приземя на врата ми, но се обърнах в последния момент и се приземих на рамото си. Разделението на рамото там където почуствах най-много болка, но както казах,  най-важното е, че избегнах един куршум - без операция.

 

 

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки