Kenny Omega: „Мисля, че около 90% от кечистите в WWE искат да бъдат в AEW“

 

В скорошно интервю за Tokyo Sports настоящият световен шампион на AEW Kenny Omega спомена много бивши кечисти от WWE, които в момента са част от All Elite Wrestling. Според Omega около 90% от кечистите в WWE искат да бъдат в AEW.


Kenny Omega: „Всичко, което правим тук, е за да вземем различен подход към кеча и да имаме страхотни кечисти. За щастие почти всеки фен на кеча в света бавно започва да разбира какво всъщност е AEW.


И за да направим една крачка напред, суперзвездите, които се представят наистина усилено в WWE, започват да си мислят: „Искам отново да правя този вид професионален кеч. Хора като Jon Moxley, Chris Jericho, Christian Cage, Adam Cole, CM Punk и Daniel Bryan са дошли тук, за да проучат какво всъщност трябва да бъде професионалният кеч.


Също така CM Punk и Bryan бяха хора, които се наричаха „най-добрите“ и се биеха на така нареченото „най-добро“ място. Но не е нужно да казвам, че съм най -добрият, когато съм срещу тях, защото феновете ме нарекоха „най -добрият“, а не аз. Сега искам да им докажа, че са прави.


От друга страна, определено мисля, че в бъдеще в нашата компания ще дойдат още много други имена. Мисля, че около 90% от кечистите в WWE искат да бъдат в AEW. "

Коментари
bitw434 #1 bitw434 на September 24 2021 03:04:45
Много правилно мисли Omega.
AEW просто правят всичко възможно и ще успеят да задминат WWE. Шоутата им са по-добри от WWE турнир в момента.
Надявам се AEW да продължават да привличат стабилни имена и да ги развиват, защото в WWE не го правят.
AEW > WWE
The-Legend-Killer #2 The-Legend-Killer на September 26 2021 20:48:46
Гледах мача му с Браян и не видях нещо по различно от BoDallas кечист като кечист....
Публикувай коментар
Моля влезте в сайта, за да пишете коментари.
Оценки
Поставянето на оценки е достъпно само за потребителни. Моля [RATING_ACTION], за да гласувате.

Няма получени оценки.