Винс полудя! Показа вратата на едни от най-разпознаваемите си служители!

 

С развитието на дигиталните мрежи в последните години, всяка раздяла на WWE с техен служител (или служители в повечето случаи) получава силен интернет Backlash от милионите последователи на федерацията в социалните мрежи. ‘Мрънкането’ на феновете за атлетите, които до преди да бъдат прехвърлени в раздел Alumni, изобщо не привличаше тяхното внимание, се превърна в нещо като ежегодна традиция. Приетата "чистка" за 2021-а година включваше колкото сензационни имена (Samoa Joe, Mickie James, Bo Dallas), толкова и 'не толкова сензационни (Kalisto, Chelsea Green, Tucker и тн.) След раздялата последва традиционната тридневна интернет стихия, но след поредния 180-минутен спектакъл понеделник вечер, последван от нови счупени антирекорди, интересът около тази новина тихичко отново залезе, оставяйки феновете в стартова позиция за да повторят действията си за 2022-а година. Е, следващата година дойде по-бързо от очакваното. 

Преди няколко дни, скриншот от достоверен източник започна да циркулира из интернет пространството. Съдържанието на този скриншот бе толкова шокиращо, че редица хора, включващи и моя милост решиха да проверят достоверността на новината. Кой знае, през 2021-а година може да прочетеш как Elon Musk е решил да си купи парцел до пловдивското село Цар Калоян, за да има изглед към Родопа планина и към тепетата на горещия горнотракийски град едновременно. За добро или за лошо обаче, туитът на достоверния източник се оказа напълно легитимен, а самата новина бе потвърдена и от компанията час по-късно. Краткият от имена лист компенсираше откъм star power.

 

Ruby Riott и Santana Garrett са двете личности, които успяха да получат своята петминутна слава едва след освобождаването си, но не защото феновете се впуснаха в бурни протести искайки завръщането им, а заради другите четири звезди, които шокиращо напускат очертанията на нашата любима компания. 

 

Lana и нейния образ преминаха през редица метармофози включващи интимности с редица мъже ( и не само). Образът на литванката се превърна в един от най-дискусионните дамски образи, защото той най-видно съпровождаше носталгичното виждане на Винс към женския кеч във времена на evАlution. Докато компанията се опитва и до ден днешен да скочи на вълната за полово равенство, дружинката от сценаристи на Макмеън се опитваше да вкара русата красавица в леглото на тъмнокожия гангстер. Storyline, който през 2004-а щеше да намери далеч по-малко критики от страна на вярната си аудитория, но съдейки по YouTube гледанията, хората не са променили толкова много вижданията си за entertainment. Lana винаги е придавала усещането на умеещ да изпълнява задължението си работник, имайки предвид работната позиция на нейния съпруг, освобождаването и не трябва да бъде приемано като такъв шок. За нас остава полето на което да развиваме своята теория, какво би било ако блондинката бе в редиците на компания 20-години по-рано,а не във времена в които женския кеч се опитва да бъде поставен като равен на този от противоположния пол.

 

Buddy Murphy бе от тези хора, които на шега или не, повечето от нас завиждахме преди няколко месеца. С развитата си мускулатура, гъстата си брада и модерна прическа, австралиецът целуваше красивата дъщеря на един от най-обичаните персонажи в цялата история на развлекателния спорт. След приятен за окото фейс-търн, слагащ край на една вражда продължила една идея по-дълго от нужното, феновете бяха готови да проследят развитието на човек, който според някои имаше капацитета да се превърне в един от водещите добри момчета на компанията. Точно когато нещата се развиваха в такава посока за Murphy, всичко се обърна на 180 градуса. Австралиецът изчезна от екраните ни заедно със своята keyfabe приятелка, само за да се завърне за объркващ и кратък период от време седмици по-късно. Както сме запознати, това не доведе до никъде, а за да усложни положението си, Murphy реши да сподели неясната си ситуацията със своите Туитър последователи. Издавайки неща от празната кухня явно не се е харесало от собственика, който дръпна спусъка и изпрати бащата на внуците на Rey Mysterio право към бюрото на труда.

 

Aleister Black и неговото освобождаване нямаше да бъдат толкова шокиращи за нас ако бе реализирано по време на миналата чистка. Фактът обаче, че Black е един от най-hype-ваните суперзвезди от синия бранд в последния месец прави поетите действия от компанията доста необясними. Да, Black би заел сребърния медал ако факторът "изненада" трябваше да се подреди в класация (непосредствено зад следващия освободен), но цялата история около него просто показва колко хаотично се случва всичко във федерацията. Факторът спокойствие, който се крие в това да застанеш зад екрана и да се насладиш на изграден по най-високия стандарт продукт, се разпадна за миг само с едно решение. Малко след като новината разтърси цял свят, Aleister излъчи стрийм в който е просто невъзможно да не ти направи впечатление спокойствието и професионализма в думите му. Дори образът му да бе точно обратното на публичната му персона, смело може да се твърди, че WWE загуби най-малкото един стойностен професионалист.

 

Braun Strowman е човекът, който обра всички заглавия в новинарските статии. Логично. През цялата си кариера, Braun е бил точното описание на това, което се е поставяло на пиедестал в цялата история на развлекателния спорт. Ръст, мускулатура, визия, Braun спокойно може да се опише като продукт на федерацията. Да освободиш такъв човек, едва 14 месеца след като си му връчил най-ценното отличие е меко казано странно. Странно е и самото бъдеще на вече бившата суперзвезда. Конфликтите в които е влизал с хора от indie сцената със сигурност ще взимат точки от CV-то му, но все пак компаниите, които биха се въздържали от услугите на Braun едва ли са много. 

Коментари
Ultras-48 #1 Ultras-48 на June 07 2021 23:44:14
Тва пък защо?Да не е еВал Стефка?
Публикувай коментар
Моля влезте в сайта, за да пишете коментари.
Оценки
Поставянето на оценки е достъпно само за потребителни. Моля [RATING_ACTION], за да гласувате.

Няма получени оценки.