CM Punk: "Това показва, че Vince McMahon не се страхува от AEW"

 

Както е известно, беше обявено, че Chris Jericho, една от звездите на AEW, ще бъде гост в програмата на Steve Austin, наречена Broken Skull Sessions, която ще бъде излъчена в WWE Network тази неделя веднага след WrestleMania 37.

 

CM Punk, една от бившите звезди на WWE, който наскоро беше интервюиран от TMZ Sports, спомена, че Chris Jericho ще се появи в програма на WWE за първи път от три години. Акцентите на това интервю са следните:

 

Въпрос: Какво мислите за Chris Jericho, който ще се появи в Broken Skull Sessions?

 


CM Punk: "Определено ще бъде интересно шоу. Честно казано, най-голямата ми реакция и мнение по този въпрос е, че Vince McMahon не се страхува от AEW, защото ако беше така, никога нямаше да позволи това да се случи."

 


Въпрос: Ще говорят ли Austin и Jericho публично за компанията на AEW по време на излъчването?

 


CM Punk: "Струва ми се, че те ще задават на Jericho някои нормални въпроси. За да могат да дават прости отговори, без да мислят за това. Не знам дали ще задават на Jericho всички трудни въпроси, аз не мисля, че и би трябвало. Вероятно ще бъде като нормално интервю, в което да се чувстват добре. Историята на Jericho в WWE. Сигурен съм, че ще говорят и за AEW, но няма да навлизат в тежките въпроси, които според мен много хора ще се интересуват. "

Коментари
Няма публикувани коментари.
Публикувай коментар
Моля влезте в сайта, за да пишете коментари.
Оценки
Поставянето на оценки е достъпно само за потребителни. Моля [RATING_ACTION], за да гласувате.

Няма получени оценки.