Защо WWE не организира WrestleMania извън Северна Америка?

 

Говорейки наскоро в собственото си подкаст шоу „Something to Wrestle“, изпълнителният директор на WWE Bruce Prichard поясни защо WWE не организира WrestleMania извън Северна Америка.


Bruce Prichard: "Би било скъпо. Би било много скъпо, защото трябва да заведете всички там. Пътните разходи, разходите за оборудване, разходите за настаняване, технологични разходи, любопитни факти и т.н. са големи разходи за компанията. Когато погледнете по време на смяната на времето и всичко останало, излъчването на живо е голяма точка за продажба на PPV шоута. Така че наличието на WrestleMania извън Северна Америка означава, че цената със сигурност ще бъде много по-висока. "


Bruce Prichard също говори за предстоящото създание на WrestleMania 37 и каза следното за него:


Bruce Prichard: "Нямам търпение. Очаквам с нетърпение да се срещнем по-специално с нашата публика. Хората, участващи в тази работа, прекарват целия си живот, за да получат реакция от публиката, и незабавните реакции също ни радват. Така че да, развълнуван съм и ми липсва нашата публика, искам WrestleMania 37 да се състои възможно най-скоро. Обещавам, че определено ще имаме страхотни моменти, ще ви покажем страхотни неща.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки