Bobby Lashley: „Искам да унищожа McIntyre и Lesnar“

 

Настоящият WWE United States шампион Bobby Lashley, който наскоро беше интервюиран от Sports Illustrated заяви, че иска да унищожи McIntyre и Lesnar, като ги оспори в мач от вида тройна заплаха на WrestleMania 37, където да спечели WWE титлата. Lashley каза още, че 2021г. ще бъде неговата година.

 

Bobby Lashley: "WWE титлата ми беше приоритет, откакто се върнах в WWE. Това е нещо, което не се е променило. Искам да спечеля главната титла. Веднага след като се върнах отново в WWE, направих всички усилия да имам хора, които да ме уважават. Съсредоточих се върху предприемането на стъпки, за да покажа, че аз съм човекът, който трябва да се уважава, и насила накарах някои хора, за да бъда уважаван, като бия имена, които не ме уважаваха.


Уважаването е до известна степен. Сега сърцето ми иска да се изправи в по-големи битки. Искам този мач. Искам тази титла. Drew е като старите кечисти в сушата. Той отговаря на всички възрасти. Той е корав човек и истински кечист. Имаме минало и много недовършени дела с него.


Преди имахме възможноста да се запознаем, като много пъти сме стъпвали на един и същи ринг, бяхме съотборници с него известно време и се познаваме много добре. Drew е „Избраният“. Не съм аз този човек, но съм онзи, който се бори за това. Имаме много потенциал. Добавянето на Brock Lesnar към това събитие очевидно добавя цвят към събитието. Lesnar е възможно най-истински и е някой, който искам да бъде с мен на ринга. Така че съм отворен за това, но аз и Drew можем да го направим сами. Има много възможности пред нас, които биха могли да бъдат чудесни за всички. Но ако питате мен, би било легендарно да спечелите WWE титлата, като унищожите Lesnar и McIntyre едновременно в мач тройна заплаха на WrestleMania 37. "


Bobby Lashley също отговори на въпроса дали смята, че наближава към края на кариерата си и каза следното по въпроса:


Bobby Lashley: "Рано е. За какъв край говориш? 2021 г. ще бъде само моята година. Имам различно ниво на доверие в себе си. Искам да кажа, не мисля, че има някой, който да работи по-упорито от мен на моята възраст. Както всички останали, кариерата ми ще приключи един ден. Знам това, че няма да се задържа в компанията още 10-15 години, както Ricochet или Cedric Alexander. Тичам ден за ден към финалната линия, но ще продължавам да удрям с огромна сила, който се изправи срещу мен. Преди всичко тази година ще бъде моята година. "

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки