Защо Carlitо не присъства на RAW Night of Legends?

 

Както знаете, рекламата на Carlito беше направена от WWE за специалното шоу, което се проведе под името "Night of Legends" в RAW тази седмица, но Carlito не се появи в шоуто, въпреки че беше рекламиран. Той не се появи в това конкретно шоу, където беше рекламиран заедно с Mick Foley, Kurt Angle и Candice Michelle, които също не направиха поява.


Mike Johnson от PWInsider.com се свърза с Carlito и научи защо не се появява в шоуто. Carlito не се интересуваше от предложението на WWE и намери ролята си в шоуто кратка и също толкова нелепа.


Докладвайки новината по темата, Mike Johnson каза:


"Потърсих Carlito и разбрах защо той не е включен в специалното предаване на RAW Night of Legends. Той ми каза, че ще се появи само в краткотрайна роля на екрана и че отхвърлил предложението на WWE, тъй като намира ролята както за кратка, така и за нелепа. Той казва: "Казах им точно това ... Хей, благодаря, но не мога да го приема. Ще се радвам да го направя, когато ме помолите да се бия, да бия някого или да правя подобни неща. Но не мога да пътувам из страната за малка двуминутна роля.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки