The Undertaker обяви пенсионирането си!

 

В последната част от документалния филм наречен Undertaker: "The Last Ride", където The Undertaker официално обяви оттеглянето си. Той потвърждава, че е затворил всички тетрадки относно ринга и, че той няма да се бие от този момент нататък. Taker също заявява, че той няма да може да стигне отново до върха след Extreme Rules 2019 и WrestleMania 36, ​​които са високо оценени от феновете на кеча. Taker също така потвърждава, че първата вечер на WrestleMania 36, където той се изправи в главната среща срещу AJ Styles е, било перфектният начин за приключването му на 30 годишната кариера в главния списък на федерацията от първата вечер. Taker казва още, че той не иска да се връща за още един мач и е доволен, че е далеч от ринга след мача си с AJ Styles и се гордее с наследството си в кеча.


The Undertaker каза следното за обявяването на пенсионирането си и затварянето на всички тетрадки относно ринга:


"Сега вярвам, че съм там, където искам. След "The Boneyard" мачът с AJ Styles, сега мога да изчезна в мир. Щастлив съм да прекратя кариерата си със страхотен мач срещу едно от най-добрите имена в този бизнес. Постигнах страхотна победа, скочих в мотоциклета си и изчезнах. Това е за мен. Имах много мисли и чувства относно желанието да се пенсионирам, една от които беше „Доволен ли съм за това решение?“ Това беше силен момент за мен. Не е нужно винаги да ги постигате. Ако кариерата ми трябваше да приключи перфектно, този момент на WrestleMania 36 определено беше перфектен момент.


Ако някога Vince има отново нужда от мен, бих ли направил завръщане? Мисля, че само времето ще го покаже. Ако обаче не е голяма работа, не мисля да се връщам отново да се бия. Затворих тетрадките за ринга. Ако възникне спешна ситуация, се задейства червената аларма и прозорецът се счупи за спешна ситуация, след това символът Undertaker може да се върне, за да възстанови ситуацията. Мога да го измисля. Но иначе в този момент от кариерата си нямам желание да се връщам на ринга. Мисля, че приключих кариерата си с перфектен край. Легендата за Undertaker вече приключи.


Имайки предвид точката, която съм сега, този каубой сега наистина се отдалечава от вас и отива в далечни страни. Не остава нищо, за да се завладее или постигне нещо. Играта се промени. Време е да се издигнат нови момчета. Това е от мен. Мисля, че е подходящият момент да се откажа. Този документален филм ми помогна да открия това и отвори очи към по-голямата картина. През последните няколко години не съм осъждал себе си като бляскаво име. Искам да видя нещата в по-голям мащаб сега. Дано никога няма да забравите легендата за The Undertaker. Надявам се легендата за The Undertaker да живее вечно. "

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки