Vince McMahon не е познавал Angel Garza

 

Наскоро имаше новини за това, че президентът на WWE Vince McMahon харесва Angel Garza и много го е оприличавал на Eddie Guerrero. Фактът, че Garza беше добавен към рекламните плакати вместо Becky Lynch, която беше премахната от рекламните плакати на RAW поради бременността, засили тази новина.


Според новините на Sean Ross Sapp от Fightful.com, преместването на Angel Garza от NXT бранда към основния актьорски състав е резултат от 30 дневната присъда за спирането на Andrade поради нарушение на здравната политика на WWE. Vince McMahon не знаеше много за него, когато Garza беше повикан в главния актьорски състав, за да запълни Andrade. Знаеше само, че е братовчед на Humberto Carrillo. След това Garza не се завърна в NXT след вниманието на Vince и продължи да бъде в главния състав.

Коментари
#1 Ge6aAa на June 14 2020 23:57:34
Уникално талантлив ЧЕКИСТ, поне според мен.. За шампион на феда все още не бих го гласил, но на мястото на Vince бих му дал шанс за една уникална вражда с Andrade, а след това и рейн с US титлата.. Общо взето ако хора, като НЕГО, Andrade, Ricochet, Apolo, Austin Theory и т.н. .. биха придали един друг облик на щатската титла и биха вдигнали престижа и доста.. Дано Vince има малко мозък в главата и не прецака това момче.. Има доста хляб в него
#2 The-Legend-Killer на June 15 2020 02:35:02
Набора ще ги кърти всички само Englisha, малко му куца дано го оправи с времето.
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки