Vince McMahon отказва да даде възможност на три имена от WWE!

 

Според доклада на Dave Meltzer от F4WOnline.com, президента на WWE Vince McMahon; Отменил всички планирани сюжети и възможности относно Cedric Alexander, Humberto Carrillo и Ricochet, той няма да предложи значителни възможности на тези имена до второ решение. Плановете за тези имена са били да увеличат стойността на пояса на United States титлата в Raw и да ги използват като начин за увеличаване на стойността на самият пояс, но твърденията сочат, че тези имена са били отписани от тази идея, за да им се предоставят възможности.


Щом се отнася до новината, Vince McMahon който се отказа от тези три имена, съобщил по-рано, че той ги е виждал като предстоящите топ имена във федерацията, и както че ще им бъде даден голям push, но изглежда поради някаква причина WWE са си променили решението. По-рано беше споменато, че главният изпълнителен директор на RAW Paul Heyman е голям фен на Cedric Alexander, Humberto Carrillo и Ricochet и ги цени, но разбира се, плановете могат да се променят с времето, тъй като Vince казва последната дума по дадена тема.


Трябва да се отбележи, че същите тези неща са се случвали и преди на имена като Cesaro, Shinsuke Nakamura, Sami Zayn, Finn Balor и Kevin Owens и продължават да им се случват. Тези имена са отлични кечисти и въпреки изключителното си представяне на ринга и са популярни сред публиката по целия свят, не се виждат от Vince като пълноправни имена и не се използват често, за да се възползват от възможността. Изглежда, че сега тези имена включват Cedric Alexander, Humberto Carrillo и Ricochet.

Коментари
#1 The-Legend-Killer на June 01 2020 15:48:52
Най много IC Tittle and US Tittle друга титла няма как да помиришат тези кечисти нямат тела за Световна титла.
#2 NassBoy на June 03 2020 18:35:53
Той пък все едно Кофи имаше.......
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки