Защо WWE искат да изпратят Matt Riddle в SmackDown?

 

Както е известно, има твърдения, че Matt Riddle ще се издигне от NXT към основния списък в близкото бъдеще и неговият нов бранд най-вероятно ще бъде SmackDown. В последните дни много се е говорело относно това, защо Matt Riddle трябва да бъде изпратен точно в бранда на SmackDown, а не в този на RAW. Мнозина вярват, че ако Matt Riddle отиде в бранда на RAW ще има големи възможности да изгради чудеси заедно с Paul Heyman.


Изказвайки се в последния епизод на Wrestling Observer Radio по темата, Dave Meltzer каза, че това е странна ситуация и видя само една логична причина Riddle да отиде в SmackDown. Предполага се, че Brock Lesnar въобще не харесва Matt Riddle и че не иска да го вижда наоколо, след както самият той разговарял с Vince McMahon, молейки го да пази Riddle далеч от него и беше заявено, че поради тази причина Riddle ще отиде в синия бранд.


Dave Meltzer също добави, че главният изпълнителен директор на SmackDown Bruce Prichard иска да види Matt Riddle в SmackDown и че може да има възможност активно да го използва, предлагайки му добри възможности за качество.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки