2019 WWE Draft обявен за SmackDown и RAW епизодите следващия месец

 

Следващият WWE Draft ще бъде проведен през октомври.


Двунощният Draft ще трябва да започнe в петък на 11 октомври в изданието на SmackDown от Las Vegas, който ще бъде вторият епизод на SmackDown, по програмата на FOX. След това The Draft се очаква да приключи с RAW на 14 октомври от Denver, според Dave Meltzer от F4Wonline.com и John Pollock от POST Wrestling.


The 2019 Draft е част от поредица нови ходове, които ще бъдат направени за освежаването на RAW и SmackDown roster-a. През октомври ще бъдат извършени и други промени, които ще помогнат за освежаването на самите предавания.


Както бе отбелязано преди няколко седмици, чрез Wrestling Observer Newsletter, WWE служителите работят по нова концепция на Draft, за да може да бъде изградено постоянно въздействие в roster-a на червения и синия бранд. По-рано беше съобщено, че няма да има големи промени в списъците преди премиерата на SmackDown, по програмата Fox на 4 октомври, само някои незначителни промени. Тази нова идея е направена от Vince McMahon. Също така беше съобщено, че плановете ще бъдат запазени тихо, тъй като представителите на USA Network и Fox ще бъдат първите, които ще разберат кога е решена новата концепция.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки