Синът на Rey Mysterio e възможно да се бие за WWE

 

Синът на Rey Mysterio, Dominick Gutierrez може да направи завръщането си към сюжетните лини на WWE.


Според съобщенията на WWE officials, те искат Dominick да се бие, а новият сюжет на Mysterio в изданието на RAW може да доведе до това да се случи, според Wrestling Observer Newsletter.


21 годишният Dominick започна усилено да тренира за професионалната си кеч кариера през миналата година и беше подбрал доста голям опит при ветеранът Lance Storm в Canada. The Observer отбелязва, че усещането в момента е, че Dominick все още не е напълно готов за екшън действия на сцена като WWE, но се надяват той да бъде готов през 2020 година.


Както вече знаем, WWE започна нова сюжетна линия с Mysterio в изданието на RAW по-рано тази седмица, след като той чисто загуби срещу Andrade в 2 of 3 Falls мач. Емоционалният Rey изгуби думи, когато беше попитан за мача по време на интервю направено задкулисите, но продължаваше да споменава как трябва да поддържа семейството си.


Dominick се появи в WWE TV по-рано тази година, по време на враждата на Rey с Samoa Joe. Първоначално той е бил готов да бъде на ринговата линия за Mysterio срещу Joe за WWE United States титлата на WrestleMania 35, но тези планове били отхвърлени от федерацията.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки