The Rock относно това, че е фен на Drew McIntyre, Drew отговаря на това в Twitter

 

Когато Dwayne “The Rock” Johnson разговаря, хората са склонни да слушат това, което той има да каже - независимо дали става въпрос за професионалната кеч борба, актьорската кариера или за буквално нещо друго.

 

Докато беше в New York City, за да промотира най-новия си филм, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Adam Glyn от TMZ Sports спря Johnson, за да го попита коя WWE суперзвезда може да бъде „следващата голяма суперзвезда“, следвайки стъпките на себе си и John Cena. Първоначално той много бил замислен, но в крайна сметка казъл Drew McIntyre.

 

''Да видим… не, не е твърде сигурно. Просто знам, че много от момчета очевидно работят твърде усилено. Прекарах много време с Roman [Reigns] точно сега, бяхме миналата седмица с него и разговаряхме за всеки, който има потенциал и който няма потенциал“, казъл Johnson.

 

''Лично аз харесвам Drew McIntyre. Мисля, че той има страхотен облик, страхотна конструкция и особено, докато продължава да се занимава със занаята си и да се свързва с публиката, което винаги е най-важното. "

 

McIntyre отговори на похвалите на Johnson в Twitter със следното:

 

''Във целия разговор за най-големия филм на лятото оценявам толкова високи похвали от The Great One. Всички бихме могли да научим нещо или две от работната му етика: „Всичко, което трябва, е всичко, което имаш“ @TheRock #HobbsAndShaw

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки