Относно плановете за The Street Profits

 

WWE NXT Tag Team шампионите The Street Profits няма да се бият в бранда на RAW в скоро време, според Wrestling Observer Newsletter.

 

Плановете винаги могат да бъдат променени, но от тази седмица WWE няма планове за Angelo Dawkins и Montez Ford да вършат нещо из бранда на RAW покрай задкулисните сегменти, които са правили. Понастоящем няма планове за тяхните дебюти на ринга в червения бранд.

 

Също така по-рано беше отбелязано, че докарването на NXT Tag Team титлите в изданието на RAW се счита за вид реклама относно NXT бранда. Идеята е, че ако обичате да виждате Ford и Dawkins в RAW и искате да видите много повече от тяхна страна, можете да го направите, когато проследите NXT, по WWE Network е мястото, където можете да ги видите на ринга.

 

Ford и Dawkins започнаха да се появяват в задкулисните сегменти на 1 юли, като начин да въведат нови, свежи лица в бранда. Тогава беше отбелязано, че те не се считат за официално призовани към главния списък. Последните им бекстейдж сегменти бяха използвани за популяризиране на предстоящи събития и сюжетни линии.

 

The Street Profits са планирани да защитават своите NXT Tag Team титли срещу Kyle O’Reilly и Bobby Fish на NXT “Takeover: Toronto II” събитието, по време на WWE SummerSlam уикенда през идния август.

 

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки