Seth Rollins за връзката му с Becky Lynch, което го държи! Защо Brock Lesnar е ужасен шампион?

 

Seth Rollins наскоро имаше възможността да разговаря с TheHindu.com и твърди, че WWE Universal шампионът Brock Lesnar е ужасен шампион, който не вдъхновява никого.

 

Seth Rollins: " Вече показах на света, че мога да победя Lesnar, когато спечелих титлата срещу него на WrestleMania 35 и мога да го направя отново", каза Rollins, когато го попитали относно за мачът им на SummerSlam 2019. - Веднага след това на WWE Extreme Rules, Lesnar кешира своето Money in the Bank куфарче, когато току-що излязох от изтощителната битка, за да се възползва от мен и буквално открадна колана. Сега ми кажете, такава победа ли е подходяща за един шампион? Никое дете на света не израства, искайки да бъде „ Brock Lesnar“. Той може да е страхотен кечист / изпълнител, но той не вдъхновява никого, не прави нищо за бранда или бизнеса, и най-вече, той е ужасен шампион. "

 

 

Що се отнася до връзката му с RAW Women’s шампионката Becky Lynch, Rollins твърди, че това го държи всеки ден.

 

Връзката ми с Becky е нещо, което ме държи всеки ден; Толкова съм късметлия, че изпълнявам с любовта на живота си всяко събитие и споделям всички различни емоции, които идват с това, че съм pro-кечист с нея. Днес тя е една от най-талантливите изпълнители на планетата и ще видиш много повече от нея - каза Rollins.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки