Brock Lesnar коментира договорите му

biggoldbeltgroup.com/wp-content/uploads/2019/01/update-on-brock-lesnars-wrestlemania-35-status.jpgBrock Lesnar наскоро заяви желанието да направи рядко интервю с Rod Pedersen, бивш CFL говорител за Saskatchewan Roughriders. Под новината са някои акценти от Pedersen:

- Събитието в събота вечер беше само третият подобен на вид, който Lesnar някога е правил. Той каза, че не е склонен да ги прави или да прави интервюта, след като е бил инструктиран от адвоката си да ги избягва, защото е бил прекалено глупав и има навика да казва неща, които го вкарват в беда!

- Той е израснал на млечна ферма като най-младият от трима братя в Webster, SD. Тук той се научава да се бие, но майка му се уморява да ги спасява от затвора в почивните си дни. Когато накрая всичко става достатъчно, тя им казва: „Ако не се научите как да изкарвате прехраната си от борбата, трябва да я спрете точно сега“. ,

Той участва в кеч колежа в Bismarck State University, а по-късно и в University of Minnesota, където печели национално първенство. Скоро след това, когато той е бил потърсен от WWE е попитал дали има възможноста да вземе участие в професионалния кеч в Stamford, CT. Заради неговия размер, атлетизъм, личност и способност да говори, той беше естествен фит и бе подписан за най-богатия договор за новобранец в историята на WWE.

Не след дълго той правеше 300 шоута годишно по целия свят и докато правеше милиони, той стана истински работодател. Но никога не се страхуваше от упорита работа. Lesnar разказа за забавната / отвратителна история за това как една нощ по време на шоу в South Africa, The Big Show имал хранително отравяне. Lesnar го блъсна в платното, а противникът му избухнал с диария по цялото му тяло!

В средата на 2000 г. Lesnar получи проба с Minnesota Vikings и прекара част от сезона в списъка на отборите като защитна атака. Викингите искаха да го разпределят в Европа, но той вече беше там, спечели милиони и не се интересуваше да се върне за фъстъци. Това беше краят на футболната му кариера, но той също играеше в гимназията.

През онова време UFC ставаше все по-популярен и непрекъснато звънял на президента Dana White за възможност, но призивите му се игнорират. Така в крайна сметка Lesnar скача на един от самолетите, за да отлети в Las Vegas за шоу на UFC. Той обичаше това, което видя, осъзна, че е пропуснал този тип битки и скочи в клетката в средата на битка. Това привлече вниманието на Dana White, а останалото е история.

Lesnar каза, че умишлено запазва договорите си с Vince McMahon и Dana White, за да може да скочи напред и назад между двете лиги.

- Трябва да се отбележи, че Lesnar беше скромен, с уважение, интелигентен, добре казан и топъл. Той показа всички отличителни белези, че е малко селскостопанско хлапе и затова се вписва толкова добре в Maryfield. Повече за това. Той също е невероятно бдителен за своя бранд и стойност. Той също се интересуваше много от „връщането“ и събирането на пари за изграждането на нова арена. Той осъзнава, че е имал много късмет в живота.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки